Näytetään 37–39 / 39 tuloksesta

Rajaa Tuotteita
Sulje

RP Savulohiteos (120kpl)

0,00 

 

Hinta sis.ALV.

LAKTOOSITON, RP= raakapakaste

Säilyvyys: 2kk.    Säilytys: -18…-22

Tuotetiedot: 

Kuori: ruis- ja vehnäjauho, vesi, suola, rypsiöljy ja hiiva

Täyte: savulohi (50%), riisi, laktoositon kerma, savukirjolohi, tilli, sitruunapippuri ja suola

Paisto-ohjeet:

Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.

Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).

Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).

Paistoaika n. 15-20 min.

Voitele piirakat/teokset  voisulalla

HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!

 

Sulje

RP sieni-pekonipasteija (100kpl)

0,00 

 

Hinta sis.ALV.

LAKTOOSITON, RP= raakapakaste

 

Säilyvyys: 2kk.    Säilytys: -18…-22

Tuotetiedot: 

Kuori : lakt. voi, peruna, ruisjauho, vehnäjauho ja suola

Täyte: kangas/haapasieni, spelttihelmi, lakt. juusto, sipuli, suola ja mustapippuri

Paisto-ohjeet:

Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.

Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).

Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).

Paistoaika n. 17-20 min.

HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!

 

Sulje

RP Yrttiperunapiirakka (120kpl)

0,00 

 

Hinta sis.ALV.

LAKTOOSITON, RP= raakapakaste

Säilyvyys: 2kk.    Säilytys: -18…-22

Tuotetiedot: 

Kuori: ruis- ja vehnäjauho, vesi, suola, rypsiöljy ja hiiva

Täyte: peruna, juusto, kananmuna, laktoositon kerma, tilli, timjami, valkosipuli ja suola

Paisto-ohjeet:

Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.

Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).

Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).

Paistoaika n. 15-20 min.

Voitele piirakat/teokset  voisulalla

HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!