RP Lanttuteos (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: Ruis- ja vehnäjauho, vesi, rypsiöljy, suola ja hiiva
Täyte: Lanttu, siirappi ja sokeri
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Mustikkateos (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: Ruis- ja vehnäjauho, vesi, suola, rypsiöljy ja hiiva
Täyte: Mustikka, ruisjauho ja sokeri
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Ohrapiirakka (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: Ruis- ja vehnäjauho, vesi, suola, rypsiöljy ja hiiva
Täyte: Laktoositon kerma, ohrasuurimo ja suola
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Perunapiirakka (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: Ruis- ja vehnäjauho, vesi, rypsiöljy, suola ja hiiva
Täyte: Peruna, laktoositon kerma ja kananmuna
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Porkkanapiirakka (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: Ruis- ja vehnäjauho, vesi, rypsiöljy, suola ja hiiva
Täyte: Porkkana, riisi, laktoositon kerma, sokeri ja suola
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Poroteos (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: ruis- ja vehnäjauho, vesi, suola, rypsiöljy ja hiiva
Täyte: savuporonliha, riisi, kinkku, laktoositon kerma, juusto, suola ja mustapippuri
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Riisipiirakka (120kpl)
Hinta sis.ALV.
RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: Ruis- ja vehnäjauho, vesi, suola, rypsiöljy ja hiiva
Täyte: Täysmaito, riisi ja suola
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Riisipiirakka LAKTOOSITON (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: Ruis- ja vehnäjauho, vesi, suola, rypsiöljy ja hiiva
Täyte: Laktoositon maitojuoma, suola ja riisi
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Rönttönen (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: Ruis- ja vehnäjauho, vesi, rypsiöljy ja hiiva
Täyte: Peruna, puolukka, sokeri ja suola
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Savulohiteos (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: ruis- ja vehnäjauho, vesi, suola, rypsiöljy ja hiiva
Täyte: savulohi (50%), riisi, laktoositon kerma, savukirjolohi, tilli, sitruunapippuri ja suola
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!
RP Yrttiperunapiirakka (120kpl)
Hinta sis.ALV.
LAKTOOSITON, RP= raakapakaste
Säilyvyys: 2kk. Säilytys: -18…-22
Tuotetiedot:
Kuori: ruis- ja vehnäjauho, vesi, suola, rypsiöljy ja hiiva
Täyte: peruna, juusto, kananmuna, laktoositon kerma, tilli, timjami, valkosipuli ja suola
Paisto-ohjeet:
Paistoon vaikuttavat: uuni, kosteus ja muut ympäristön ominaisuudet hyvinkin suuresti. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla ja aistien avustuksella. Käytä oheisia ohjeita suuntaviittana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Ota sulamaan jääkaappiin yöksi TAI huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi.
Lado jäisinä leivinpaperoidulle pellille (reikäpellille ei leivinpaperia).
Uunin lämpö n. 270-300 astetta. (täysi pelti).
Paistoaika n. 15-20 min.
Voitele piirakat/teokset voisulalla
HYVIÄ PAISTOJA, HYVIÄ TUOKSUJA, HYVIÄ MAKUJA!