

Kaesan kakkuja saa myös gluteenittomista raaka-aineista valmistettuina. Täytekakut perinteisistä kermakakuista kinuski- ja suklaapäällysteisiin kakkuihin saavat sisäänsä aitoa marjaa sisältävät hillot ja täytteet. Ja kesällä tietenkin tuoreet mansikat koristavat upeita mansikkakakkujamme.
Mukavaa vaihtelua kahvipöytään Kaesalta saa myös hyydykekakkujen muodossa. Sesongeittain vaihtuvien makujen lisäksi on jatkuvassa tuotannossa mm. mustikka-valkosuklaa-, mango- ja puolukkakakut. Kaikki kakut on mahdollista koristella myös asiakkaan toiveiden mukaisesti!
Muita konditoriatuotteitamme ovat myös pikkuleivät, voileipäkakut, wienerit, porkkanakakut, browniet ja tietenkin erikoisemmat sesonkituotteet kuten Runebergin tortut ja laskiaispullat.