Makea Kahvileipä Kaesan Ruistikut ovat rapsakoita ja runsaskuituisia naposteltavia moneen tilanteeseen.
Jauhot Utajärveltä arrow_back_iosKaikki tuotteet Suussa sulavan pullataikinan salaisuus kaikessa yksinkertaisuudessaan on mielestämme kardemumma ja voi. Kaesan pitkot, munkit, korvapuustit, voisilmäpullat, kierteet ja solmut on valmistettu juuri tätä periaatetta noudattaen ja herkullisia täytteitä säästelemättä. Tuoretta pullaa paistetaan leipomossamme päivittäin!

Kaesan kakkuja saa myös gluteenittomista raaka-aineista valmistettuina. Täytekakut perinteisistä kermakakuista kinuski- ja suklaapäällysteisiin kakkuihin saavat sisäänsä aitoa marjaa sisältävät hillot ja täytteet. Ja kesällä tietenkin tuoreet mansikat koristavat upeita mansikkakakkujamme.

Mukavaa vaihtelua kahvipöytään Kaesalta saa myös hyydykekakkujen muodossa. Sesongeittain vaihtuvien makujen lisäksi on jatkuvassa tuotannossa mm. mustikka-valkosuklaa-, mango- ja puolukkakakut. Kaikki kakut on mahdollista koristella myös asiakkaan toiveiden mukaisesti!

Muita konditoriatuotteitamme ovat myös pikkuleivät, voileipäkakut, wienerit, porkkanakakut, browniet ja tietenkin erikoisemmat sesonkituotteet kuten Runebergin tortut ja laskiaispullat.