




Kaesan Kotileipomon ruisleipä on ehtaa ruisleipää, juureen leivottua ja rakkaudella paistettu rapeakuoriseksi. Raaka-aineluettelon pituus ei päätä huimaa, vaan siihen kuuluu vain neljä ainesosaa: ruisjauhoa, vettä, Kaesan omaa leipäjuurta ja suolaa. Ruistaikinasta syntyy perinteisen ruisleivän lisäksi myös pikkulimput, hiilikot, patongit sekä vuokaleivät.
Ruisleipäämme leivotaan päivittäin kahdessa koossa;
RUISLIMPPU 700G
PIKKU LIMPPU 350G
AINESOSAT;
Täysjyväruisjauho, vesi ja suola.








RIESKA


RIESKA

LEIVINHIIVAA


HETKIIN

Tummanpuhuva maalaisleipämme saa värinsä ja makunsa muunmuassa maltaista, rapeakuoriseksi paistettu kuohkea herkkuleipä on monikäyttöinen ja rapsakan ohuen kuorensa ansiosta pitää tuoreutensa loistavasti. Kokeile myös kevyesti grillattuna salaattien seuraksi.
Perinteiset klassikkorieskamme ovat leivonnassa päivittäin.
Viikonlopun ehdoton herkutteluleipä, johon on leivottu sisään runsaasti makeita karpaloita. Kokeile ja ihastu!
Monivuotinen suosikki, jota leivotaan päivittäin.
VALMISTETTU GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA.
AINESOSAT;
Vaihtuu hieman vuodenajan mukaan.
