Meistä Uunituoreena on parempi.

tahka50x13
Kaesan herkuille kertyy matkaa suoraan uunista kahvilan vitriiniin 21,3m. Se on mielestämme sopivan vähän.
Nautiskele paikanpäällä tai ota mukaan. Halutessasi voit myös jättää tilauksen noudettavaksi . Olemme avoinna aamusta pitkälle iltapäivään.
Kahvilassamme on runsas valikoima Kaesan suosituimpia tuotteita saatavilla suoraan vitriinistä, päivittäin.Tulit sitten kahville tai hakemaan suurempaa määrää mukaasi, olemme ajatelleet molempia asioita sinua varten. Mikäli haluat kuitenkin varmistaa jonkin tietyn tuotteen saatavuuden, jätäthän tilauksen meille jolloin herkut ovat varmasti odottamassa sinua sovittuun ajankohtaan.
kello

Kahvila avoinna:

MA-PE 7-17:00

LA 7-14

Aukioloajat voivat vaihdella sesonkien mukaan, näet aina päivitetyt ajat klikkaamalla: 

Leipäkalenteri

tahka50x13
Haluamme kokeilla aina jotain uutta, tästä ajatusmallista on lähtöisin myös leipäkalenterimme.
Leipäkalenterimme muuntuu ja elää sesonkien mukaan. Kalenteriin pääsevät ainoastaan raatimme hyväksyvät leivät ja näistä suosituimmat löytyvät lähitulevaisuudessa myös markettisi hyllyltä.
LEIPAKALENTERI

SYKSY 2019

Maanantai Kaura-Karpalo, Glut. Jyvävuoka, chiabagelit
Tiistai Kaura-Karpalo, Maalaisleipä&Sämpylät, Croissantit
Keskiviikko Kaura-Karpalo, Maalaisleipä&Sämpylät, Porkkanaruutu
Torstai Kaura-Karpalo, Maalaisleipä&Sämpylät, Kauraleipä
Perjantai Kaura-karpalo, Maalaisleipä, Glut. Jyvävuoka, Foccaccia
Lauantai Kaura-Karpalo, Maalaisleipä,  Patongit

*Lisäksi päivittäisessä leivonnassa olevat leivät Ma-Pe: Peruna -ja nyrkkirieska, ruisleivät, spelttileipä.  La: Perunarieska, ruisleivät ja Lauantaileipä

Ajatuksia?

Oma suosikkisi leipäkalenteriin? Anna palautetta.

Parempaa Kahvia.

Uunituoreiden herkkujen seuraksi pannustamme löytyy aina kaksi kahvivaihtoehtoa. Perinteistä vaaleaa paahtoa ja tummempaa vastapaahdettua luomua.
“Olemme omistautuneet laadukkaalle luomukahville, koska parempi kahvi on meille sydämenasia. Paahtimo papu haluaa olla mukana edistämässä kahvin viljelijöiden ja heidän perheidensä sekä kylien kestävää kehitystä. Suosimme pientilojen kahvia, joka on tuotettu sosiaalisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Kahvin maut pääsevät oikeuksiinsa kun kahvipensas kasvaa korkealla, sille ominaisessa ympäristössä ilman kemiallisia lannoitus- ja torjunta-aineita + marja poimitaan vasta kypsänä, käsin. Siinä piilee luomukahvin salaisuus.” -Paahtimo Papu
coffee pot

Tänään Pannussa:

Columbia dark roast

Puodin Välitystuotteet

tahka50x13
Meiltä saat myös useiden toimijoiden tuotteita kahvilan hyllystä ekopesuaineista pontikkasinappiin, valikoimassamme mm. Puhdistamo, Vuokatin viini, Sun spelt, Mummi&minä, Paahtimo papu.

Puuttuuko meiltä jotain?

Anna meille vinkki mitä haluaisit puodistamme löytyvän.