HENKILÖTIEDOT

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Keräämme henkilötietoja sivustollamme yhteydenottolomakkeella, nämä tiedot tallennetaan sähköisesti. Henkilötiedot kulkevat suojatun (HTTPS -yhteyden kautta suojatulle palvelimelle. Tiedot on suojattu salasanalla ja tietoihin pääsee käsiksi vain asiakassuhteen hoitamisen kannalta oleelliset henkilöt.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN
Tietoja säilytetään vain asiakassuhteen hoitamisen kannalta oleellinen aika, yleensä maksimissaan kaksi (2) kuukautta. Kuitenkaan tämä määräaika ei koske kirjanpidollisista syistä aiheutuvaa pidempää säilytysaikaa (esim. laskutus).

Yhteystiedot

Osoite Kaesan Kotileipomo Oy
Kainuuntie 87
88900 Kuhmo
Suomi
Puhelin 0400297213
Yhteyshenkilö Marianne Huusko
Sähköposti marianne@kaesankotileipomo.fi

Verotunniste
ALV-tunnus: FI05326296

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

 

Laatimispäivä 14.11.2016

1. Rekisterinpitäjä

Kaesan Kotileipomo Oy

Kainuuntie 87 

88900 Kuhmo 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Marianne Huusko 

Kainuuntie 87 

88900 Kuhmo 

3. Rekisterin nimi

Kaesan Kotileipomo Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Kaesan Kotileipomo Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
– nimi

-yrityksen perustiedot
– osoite
– puhelin
– sähköposti.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Kaesan Kotileipomo:n verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaesan Kotileipomo Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

EVÄSTEET

Eväste on pieni käyttäjäkohtainen tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän verkkoselaimeen. Eväste sisältää yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voidaan tunnistaa sivustolla vieraileva verkkoselain. Evästettä voi myöhemmin käyttää vain sen tallentanut palvelin, eikä siitä aiheudu vahinkoa käyttäjän laitteelle. Pelkän evästeen avulla ei voida tunnistaa käyttäjää henkilökohtaisesti.
Evästeet jaetaan lähtökohtaisesti istuntokohtaisiin ja pysyviin evästeisiin, istuntokohtaiset evästeet vanhenevat käyttäjän lopettaessa web-palvelun, pysyvät evästeet säilyvät selaimessa tietyn aikaa tai kunnes käyttäjä poistaa ne. Evästeet helpottavat sivustojen käyttöä ja mahdollistavat tiettyjä toiminnallisuuksia, kuten istunnon muistamisen.
Ns. ensimmäisen osapuolen evästeet ovat osoitepalkissa näkyvän sivuston asettamia. Näiden lisäksi palveluissamme käytetään kolmannen osapuolen kuten sosiaalisen median palveluiden tai arvostelupalveluiden evästeitä.

KÄYTTÖKOHTEET
Käytämme evästeitä palveluidemme toiminnallisuuksien mahdollistamiseen, sivuston käytön analysointiin ja käyttökokemuksen optimointiin. Evästeiden avulla palvelujemme käyttö on käyttäjälle helpompaa ja esitetty mainonta on tarkoituksenmukaisempaa ja käyttäjän oletetun mielenkiinnon mukaan räätälöityä.

EVÄSTEIDEN HALLINNOINTI
Käyttämällä verkkosivua annat suostumuksesi edellä kuvatun kaltaiseen tietojenkäsittelyyn. Voit halutessasi estää evästeiden käytön tai selata sivustoja yksityisellä selauksella niin, ettei sivuista, joilla olet käynyt, tallenneta tietoja evästeiden avulla. Huomioithan kuitenkin, että monet internet-sivustot eivät toimi kunnolla ilman evästeitä.
Evöstehistorian voi tyhjentää selaimesta. Tyhjentämisen jälkeen verkkoselaimeen tallennettu tunniste sekä siihen perustuva verkkokäyttäytymisprofiili poistuu. Toimenpide ei estä uusien evästeiden tallentumista selaimeen. Lisätietoja evästeiden poistamisesta ja estämisestä saa käyttämäsi selaimen valmistajan ohjeista.
Voit kieltäytyä kolmansien osapuolien mainonnan kohdentamisesta Your Online Choices – sivustolla.