TÖITÄ
TARJOLLA


HAKEMUKSET: REKRY@KAESANKOTILEIPOMO.FI
www.kaesankotileipomo.fi/hae

Kesätyöt haettavissa nyt!

tahka50x13
Haemme tulevalle kesälle innokkaita työntekijöitä eri toimipisteisiimme Kaesan Kotileipomolle sekä Lounasravintola Neljään Kaesaan. Odotamme hakijalta myönteistä asennetta ja kykyä työskennellä tiimissä ja myös paineen alla kiireessä. Asiakaspalvelutehtävissä kielitaito sekä aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja seuraavissa työtehtävissä

Kaesan Kotileipomolla:

  • kahvilatyöntekijä (edellytämme 18 vuoden ikää)
  • tiskaaja
  • gelatoapulainen
  • kahvilakokki
  • leipomoapulainen
Sekä Neljässä Kaesassa 

  • keittiöapulainen
  • salityöntekijä (edellytämme 18 vuoden ikää)
Pidempiaikaisilta kesätyöntekijöiltä odotamme, että olet valmis työskentelemään erityisesti Kuhmon Kamarimusiikki -festivaalin aikana 13.-26.7. Kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -sopimukset voivat ajoittua myös muulle ajankohdalle kesä-heinäkuussa. TTT-sopimuksesta lisätietoja ja hakuohjeet tulevat, kun liitot saavat työehtosopimusneuvottelut valmiiksi.

Kaikki työpaikat ja lisätiedot sekä tarkemmat tehtäväkuvaukset ovat näkyvissä myös mol.fi-sivustolla. Hakuaika jatkuu helmikuun loppuun saakka, mutta voimme täyttää paikkoja jo hakuaikana sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis ajoissa!

Leipuriksi tai Kondiittoriksi Kaesalle?

tahka50x13
Haemme leipomoomme kokoaikaiseen työsuhteeseen leipureita. Odotamme, että olet käynyt alan koulutuksen tai sinulla on kokemusta leipomotyöstä. Työtehtävät määräytyvät osaamisen ja kokemuksen mukaan ja odotamme, että olet valmis tekemään monipuolisesti erilaisia leipomon tuotannon työtehtäviä.

Katso lisää ilmoituksestamme:

Hakuaika 30.3. saakka

Paljon kokemusta leipomoalalta?

Etsimme porukkaamme myös kokenutta konkaria johtamaan tuotannon toimintaa, vastaamaan prosesseista sekä toimimaan mukana tuotekehityksessä. Mikäli olet kiinnostunut taatusti vaihtelevasta työstä uudistetussa leipomossamme, ota yhteyttä! Hakua tuotantopäälliköksi jatkamme siihen saakka, kunnes sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja;  rekry@kaesankotileipomo.fi   ja 0400297213

Leipuriksi tai kondiittoriksi oppisopimuksella?

Leipomoala tarvitsee kipeästi uusia osaajia, ja mekin olemme mukana kouluttamassa. Koulutuksen voi aloittaa melkein mihin vuodenaikaan tahansa, mutta koulutuspaikkojen määrä on kuitenkin yrityksessämme rajallinen. Oppisopimuskoulutuksissa teemme yhteistyötä Riverian (www.riveria.fi) kanssa. Kysy tämän hetken tilanteesta sähköpostilla rekry@kaesankotileipomo.fi.

Työharjoitteluun tai TET-jaksolle

tahka50x13
Tarjoamme työharjoittelupaikkoja ammatillisessa koulutuksessa opiskeleville. Työharjoittelijana pääset tekemään ja näkemään monipuolisesti yrityksemme arkea työntekijöidemme kanssa ja tutustumaan yrityksemme tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Harjoittelu on mahdollista suorittaa esimerkiksi leipomon, pakkaamon, kahvilan tai lounasravintolan työtehtävissä.

TET-jaksolla yrityksessämme voi tutustua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Jakson aikana voit oman mielenkiintosi mukaan tutustua mm. leipomon, pakkaamon, kahvilan tai lounasravintolan toimintaan.

Toivomme harjoittelijalta oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta ja halua oppia uusia asioita sekä tietenkin kiinnostusta juuri meidän työpaikkaa kohtaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@kaesankotileipomo.fi.
Kerro hakemuksessasi ainakin seuraavat asiat:
– nimesi
– yhteystietosi
– syntymäaikasi
– tietoa opinnoistasi
– harjoittelun kesto ja ajankohta
– tavoitteet harjoittelusi suhteen (missä työtehtävissä haluaisit työskennellä, mitä haluaisit oppia?)
Lisätietoja harjoittelusta saa sähköpostitse (rekry@kaesankotileipomo.fi) tai puhelimella p. 0400-297213. Harjoittelija-asioita yrityksessämme hoitaa Henriikka (leipomon tuotanto ja pakkaamo) sekä Iida-Maija (kahvila).