01

TÖITÄ
TARJOLLA


HAKEMUKSET: REKRY@KAESANKOTILEIPOMO.FI
www.kaesankotileipomo.fi/rekry

Avoimet työpaikat

Hakuaika 28.2. saakka

tahka50x13

Kaesan Kotileipomolla:

  • Kahvilamyyjä

Haemme kahvilatyöntekijää Kaesan Kotileipomon kahvilaan Kuhmon keskustaan. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta ja halua oppia uusia asioita sekä tietenkin kiinnostusta juuri meidän työpaikkaa kohtaan. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätön, mutta katsomme sen toki eduksi.
Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. vitriinituotteiden ja kahvituotteiden valmistusta, tilojen siistimistä, astiahuoltoa sekä monia muita työtehtäviä. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä leipomon tuotannon kanssa.
Työ ajoittuu pääasiassa arkisin klo 6-18 välille ja lauantaisiin klo 6-15 välille. Sesonkien aikaan työskentelemme pidennetyin aukioloajoin. Hakijan osaamisen ja toiveiden mukaan työvuoroja voi olla myös Bistro Neljässä Kaesassa.

  • Leipomoapulainen

Haemme leipomon tuotantoon työntekijää avustaviin työtehtäviin. Aiempi kokemus leipomo- tai elintarvikealalta ei välttämätöntä, mahdollisuus myös leipurin oppisopimuskoulutukseen.
Voimme sovittaa työajat myös osa-aikaisesti, jolloin työt soveltuvat myös opiskelijalle.

  • Elintarviketyöntekijä

Haemme leipomon kahvilaan elintarviketyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu vitriini- ja delituotteiden sekä gelaton valmistusta, raaka-ainehallintaa sekä tilojen ylläpitoa. Aiempi kokemus elintarvielalata ei ole välttämätön, mutta katsomme sen hakuvaiheessa eduksi. Kaesan työtehtäviin koulutamme työsuhteen alussa. Työajat ovat pääasiassa maanantaista perjantaihin välisenä aikana, ja ajoittuvat aamuun.

– Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöpaikat
Kahden viikon kesätyöjaksot on nuoremmille työntekijöille suunnattuja työpaikkoja, ja työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi astiahuoltoa, tilojen siistimistä, tuotteiden esillelaittoa sekä muita avustavia työtehtäviä leipomon kahvilassa ja tuotannossa. TTT-työpaikkoja tarjolla myös Neljän Kaesan Bistrossa. Töitä tehdään ohjatusti ja hakija voi itse toivoa haluamiaan työtehtäviä työajalle.

Lisätietoja TTT-paikoista:

Neljässä Kaesassa:

  •  A la carte -kokki

Haemme kokkia Bistro Neljään Kaesaan Kuhmon keskustaan. Neljä Kaesaa tarjoaa arkisin lounasruokaa sekä viikonloppuisin annoksia bistron listalta. Järjestämme myös erilaisia tilausruokailuita sekä pitopalvelua.
Toivomme, että sinulta löytyy jo alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta keittiö tai ala carte -tehtävistä.Kokin työnkuvaa voidaan mukauttaa hakijan aiemman kokemuksen ja toiveiden mukaan

  • Ravintolan tarjoilija

Haemme tarjoilijaa Bistro Neljään Kaesaan Kuhmon keskustaan. Tarjoamme arkisin lounasta sekä viikonloppuisin annoksia bistron listalta, ravintolassamme on anniskeluoikeudet.
Oletko asiakaspalveluhenkinen, positiivinen sekä omaat reippaan työotteen.
Toivomme, että olet joustava sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta koulutamme mielellämme uusia osaajia alalle.

Hae sopivaa paikkaa lomakkeella

Leipuriksi tai Kondiittoriksi Kaesalle?

tahka50x13
Haemme leipomoomme kokoaikaiseen työsuhteeseen leipureita. Odotamme, että olet käynyt alan koulutuksen tai sinulla on kokemusta leipomotyöstä. Työtehtävät määräytyvät osaamisen ja kokemuksen mukaan ja odotamme, että olet valmis tekemään monipuolisesti erilaisia leipomon tuotannon työtehtäviä.

Paljon kokemusta leipomoalalta?

Etsimme porukkaamme myös kokenutta konkaria johtamaan tuotannon toimintaa, vastaamaan prosesseista sekä toimimaan mukana tuotekehityksessä. Mikäli olet kiinnostunut taatusti vaihtelevasta työstä uudistetussa leipomossamme, ota yhteyttä! Hakua tuotantopäälliköksi jatkamme siihen saakka, kunnes sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja;  rekry@kaesankotileipomo.fi   ja 0400297213

Leipuriksi tai kondiittoriksi oppisopimuksella?

Leipomoala tarvitsee kipeästi uusia osaajia, ja mekin olemme mukana kouluttamassa. Koulutuksen voi aloittaa melkein mihin vuodenaikaan tahansa, mutta koulutuspaikkojen määrä on kuitenkin yrityksessämme rajallinen. Oppisopimuskoulutuksissa teemme yhteistyötä läheisten oppilaitosten kanssa. Kysy tämän hetken tilanteesta sähköpostilla rekry@kaesankotileipomo.fi.

Työharjoitteluun tai TET-jaksolle

tahka50x13
Tarjoamme työharjoittelupaikkoja ammatillisessa koulutuksessa opiskeleville. Työharjoittelijana pääset tekemään ja näkemään monipuolisesti yrityksemme arkea työntekijöidemme kanssa ja tutustumaan yrityksemme tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Harjoittelu on mahdollista suorittaa esimerkiksi leipomon, pakkaamon, kahvilan tai lounasravintolan työtehtävissä.

TET-jaksolla yrityksessämme voi tutustua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Jakson aikana voit oman mielenkiintosi mukaan tutustua mm. leipomon, pakkaamon, kahvilan tai lounasravintolan toimintaan.

Toivomme harjoittelijalta oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta ja halua oppia uusia asioita sekä tietenkin kiinnostusta juuri meidän työpaikkaa kohtaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@kaesankotileipomo.fi.
Kerro hakemuksessasi ainakin seuraavat asiat:
– nimesi
– yhteystietosi
– syntymäaikasi
– tietoa opinnoistasi
– harjoittelun kesto ja ajankohta
– tavoitteet harjoittelusi suhteen (missä työtehtävissä haluaisit työskennellä, mitä haluaisit oppia?)
Lisätietoja harjoittelusta saa sähköpostitse (rekry@kaesankotileipomo.fi) tai puhelimella p. 0400-297213. Harjoittelija-asioita yrityksessämme hoitaa Henriikka (leipomon tuotanto ja pakkaamo) sekä Iida-Maija (kahvila).