Bistro Neljään Kaesaan tarvitaan viime hetken muutosten vuoksi pikaisesti apua jo alkaneeseen sesonkiin.

Tarjoamme töitä ala carte -taitoiselle kokille. Kesän valikoimaan perehdyttää keittiömestari Heikki Ahopelto. Bistrossa tarjotaan buffetlounaan lisäksi annoksia listalta sekä kesäsunnuntaisin katamme brunssin. Valikoimassa on lisäksi oman leipomon tuotevalikoima sekä itsetehdyt gelatot ja sorbetit. Neljä Kaesaa toimii myös tilausravintolana, ja kesälle onkin varattu monenlaisia yksityistilaisuuksia sekä ryhmäruokailuita.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja avustamme asunnon hankinnassa. Huippusesonki ajoittuu heinäkuulle, mutta työsuhde on mahdollisuus solmia pidemmäksikin aikaa. Olisitpa siis valmis tulemaan pariksi viikoksi tai vaikka loppuvuodeksi, niin ota yhteyttä!

Katso lisää ravintolasta

Hae paikkaa lomakkeella

Leipuriksi tai Kondiittoriksi Kaesalle?

tahka50x13
Haemme leipomoomme kokoaikaiseen työsuhteeseen leipureita. Odotamme, että olet käynyt alan koulutuksen tai sinulla on kokemusta leipomotyöstä. Työtehtävät määräytyvät osaamisen ja kokemuksen mukaan ja odotamme, että olet valmis tekemään monipuolisesti erilaisia leipomon tuotannon työtehtäviä.

Paljon kokemusta leipomoalalta?

Etsimme porukkaamme myös kokenutta konkaria johtamaan tuotannon toimintaa, vastaamaan prosesseista sekä toimimaan mukana tuotekehityksessä. Mikäli olet kiinnostunut taatusti vaihtelevasta työstä uudistetussa leipomossamme, ota yhteyttä! Hakua tuotantopäälliköksi jatkamme siihen saakka, kunnes sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja;  rekry@kaesankotileipomo.fi   ja 0400297213

Leipuriksi tai kondiittoriksi oppisopimuksella?

Leipomoala tarvitsee kipeästi uusia osaajia, ja mekin olemme mukana kouluttamassa. Koulutuksen voi aloittaa melkein mihin vuodenaikaan tahansa, mutta koulutuspaikkojen määrä on kuitenkin yrityksessämme rajallinen. Oppisopimuskoulutuksissa teemme yhteistyötä läheisten oppilaitosten kanssa. Kysy tämän hetken tilanteesta sähköpostilla rekry@kaesankotileipomo.fi.

Työharjoitteluun tai TET-jaksolle

tahka50x13
Tarjoamme työharjoittelupaikkoja ammatillisessa koulutuksessa opiskeleville. Työharjoittelijana pääset tekemään ja näkemään monipuolisesti yrityksemme arkea työntekijöidemme kanssa ja tutustumaan yrityksemme tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Harjoittelu on mahdollista suorittaa esimerkiksi leipomon, pakkaamon, kahvilan tai lounasravintolan työtehtävissä.

TET-jaksolla yrityksessämme voi tutustua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Jakson aikana voit oman mielenkiintosi mukaan tutustua mm. leipomon, pakkaamon, kahvilan tai lounasravintolan toimintaan.

Toivomme harjoittelijalta oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta ja halua oppia uusia asioita sekä tietenkin kiinnostusta juuri meidän työpaikkaa kohtaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@kaesankotileipomo.fi.
Kerro hakemuksessasi ainakin seuraavat asiat:
– nimesi
– yhteystietosi
– syntymäaikasi
– tietoa opinnoistasi
– harjoittelun kesto ja ajankohta
– tavoitteet harjoittelusi suhteen (missä työtehtävissä haluaisit työskennellä, mitä haluaisit oppia?)
Lisätietoja harjoittelusta saa sähköpostitse (rekry@kaesankotileipomo.fi) tai puhelimella p. 0400-297213. Harjoittelija-asioita yrityksessämme hoitaa Henriikka (leipomon tuotanto ja pakkaamo) sekä Iida-Maija (kahvila).