REKRY

2023

Kesätöihin Kaesalle!

Haemme kesäksi työntekijöitä moneen eri työtehtävään. Töitä on tarjolla monen ikäisille osaajille tai alalla vasta aloittavalle.

Etusijalla on työkokemusta jo hankkineet tai alalla opiskelevat, mutta hakea voit, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta työtehtävästä!

MONIPUOLISIA TYÖTEHTÄVIÄ.

Töitä on tarjolla mm. Kaesan kahvilassa, leipomon tuotannossa ja pakkaamossa sekä Bistro Neljässä Kaesassa eri työtehtävissä.

Työsuhteen pituus vaihtelee tehtävän mukaan, mutta odotamme sinulla olevan mahdollisuus työskennellä varsinkin juhannuksesta heinäkuun loppuun, joka on Kuhmon kesässä vilkkainta aikaa. Työsopimuksessa, työajoissa ja palkkauksessa sovellamme joko leipomoalan tai matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Töitä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Hakemuksen voit lähettää lomakkeen kautta kaikkiin työpaikkoihin ja hakuaikaa on helmikuun loppuun saakka. Osa paikoista voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja työpaikoista saa sähköpostilla osoitteesta rekry@kaesankotileipomo.fi.

Tutustu työelämään ja tienaa

Tutustu työelämään ja tienaa -paikkaa voivat hakea kaikki koululaiset ja lukiolaiset ja ko sopimuksella voi työskennellä lähes kaikissa työtehtävissämme. TTT-paikka on kahden viikon mittainen palkallinen työharjoittelusopimus. Tämän vuoden tarkemmat tiedot sopimukseen liittyen päivittyvät alkuvuodesta.

Haettavat paikat

Leipomo:
Leipuri / leipuri-kondiittori (ammattilaisille tai alan opiskelijoille)
Leipomoapulainen
Kahvilatyöntekijä
Blokkari

Bistro Neljä Kaesaa:
Kokki (ammattilaisille tai alan opiskelijoille)
Keittiöapulainen
Tarjoilija
Blokkari